Heti horoszkóp 2024. október 21. – október 27. – A realitás talaján járva

A Rák napvilágra hozhat egy eddig rejtett ügyet, a Skorpió reálisabban tekinthet egy fontos kérdésre. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyen és érzékien reagálsz valaki romantikus közeledésére, legyen az a partnered, vagy netán egy ismeretlen személy, aki szeretne most közelebb kerülni hozzád. Engedj teret az érzéseknek, melyek most benned munkálnak és erősítsd meg a dolgokat azzal, hogy a külsődre is fokozottan ügyelsz ezekben a napokban. Lehet, hogy most van itt az ideje annak, hogy beszerezz pár extra ruhadarabot is.

A hét második felében fokozott érzelmek között élheted az életedet és úgy érezheted, hogy körülötted egy vihar kering, mindenhol villámok cikáznak. Elkerülheted mindezt, ha kimaradsz, vagy elbújsz a viták elől, a kérdés csak az, hogy nem lenne-e jobb letudni ezeket még melegében és nem hagyni, hogy lappangó problémaként a jövőben egy váratlan helyzetben kerüljenek elő ismét. Vannak meccsek, melyeket érdemes lejátszani.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében minden porcikád nyitott lehet a változásra, jelentsen ez bármit az életed jelenlegi szakaszában. Ha kezdeményeznél valamit, ha kezdenél valami újat, akkor most alkalmas lehet ehhez megtenni az első lépéseket. Ha van egy rossz szokásod, vagy netán egy függőséged, akkor most van esélyed arra, hogy végleg megszabadulj tőle. Legyen ma az első napja!

A hét második felét ünnepléssel töltheted, amire egy sikeres eredmény, vagy egy szerencsés véletlen adhat okot. Ezekben a napokban az önbizalmad is megnő, ami bátorságot ad arra is, hogy kimondj végre valamit, ami eddig beléd volt szorulva. Ha pedig randevúra hívnál valakit a környezetedben, most egy sokatmondó pillantás is elegendő lesz, hogy az illető tudja, hány óra van.