Heti horoszkóp 2024. október 14. – október 20. – A harag rossz tanácsadó

A Szűz véleményére most nagyon odafigyel valaki, a Halak igyekezzen elkerülni, hogy egy konfliktus haraghoz vezessen. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében könnyedén a figyelem középpontjába kerülhetsz és mindez alkalmat ad arra, hogy megmutass magadból valamit, amit már régóta szeretnél, de arra is lehetőséget biztosít, hogy a környezetedet meggyőzd arról, amiben hiszel. Ezekben a napokban az általad közvetített jó példának is komoly hatása lehet.

A hét második felében ideális alkalom adódhat számodra arra, hogy egy hosszabb távú kötelezettség keretében valami, vagy valaki mellett letedd a voksodat és valamiben szorosabb köteléket alakíts ki. Ezekben a napokban kiemelten fontos lehet a külsőd, így igyekezz a szokásosnál is nagyobb figyelmet fordítani a kellő megjelenésre is.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében az erőfeszítéseid és a szerencséd egy olyan keveréket alkotnak majd, hogy olyan célokat is elérhetsz, amelyeket eddig komoly kihívásként értékeltél. Ezekben a napokban pénzügyi siker, utazás és munkahelyi előléptetés is része lehet az örömteli pillanataidnak, de eközben egy nagylelkű gesztussal értékes barátságra is szert tehetsz.

A hét végén kiemelten fontos lehet számodra a szeretet és kissé talán szentimentálisnak is érezheted magadat. Miközben egyik oldalról az elégedett boldogság tölt majd el, egy valaki okozhat szomorúságot is neked tiszteletlenségével, vagy hűtlenségével. Ne hagyd azonban, hogy mindez elrontsa a hangulatod.