Heti horoszkóp 2024. szeptember 23. – szeptember 29. – Kövesd az ösztöneidet!

Az Ikrek gondolatait a héten egy rejtély kötheti le, a Nyilas támogathat valakit. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első tele leszel mentális energiával és nagy lesz a koncentrációképességed, ami nagyon jó alkalmat teremt számodra, hogy jó tervekkel állj elő, vagy önmagad számára meghatározz új irányokat. Most meggyőzően kommunikálsz, amivel könnyedén magad mellé tudsz állítani embereket és a személyes vonzerőd is erőteljes lesz. Mindez nem csak a munkád sikerében, hanem a magánéletben is kamatozik majd.

A hét második felében viszont ki kell eresztened a gőzt és egy kicsit foglalkoznod kell a pihenéssel, rekreációval is. Bár rád jellemző, hogy a pihenés szinte felér egy lelkiismeret furdalással, most ezt nem érzed így, ami nem csoda, hiszen egy igen sikeres időszakot tudhatsz magadénak mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben. Mindezt pedig érzi rajtad az is, aki a legközelebb áll a szívedhez.

Bika – heti horoszkóp

A hét első formában ösztönösen megérzed majd egy útelágazásnál, hogy merre indulj és ez a belső határozottság az élet több területén is érezteti majd a hatását. A belső erő és stabilitás, ami most jellemez nem marad rejtve a környezeted előtt sem, így ne lepődj meg, ha úgy érzed, szinte ragadnak rád az emberek, csak mert szeretnének minél több időt a közeledben tölteni. Ha valaki most randevúra hív, az egyáltalán nem lesz meglepő fejlemény.

A hét második felében egy elismerés érkezhet valahonnan, ahonnan nem is számítasz rá és ez az elismerés nem kizárólag a munkádra vonatkozhat. Könnyen lehet, hogy most valaki olyan dobogtatja meg a szívedet, akivel a kapcsolatod egyáltalán nem lenne praktikus és sokkal nagyobb bonyodalmakat okozhat az életedben, mint azt talán most gondolod. Persze minderről végül csakis te döntesz.