Heti horoszkóp 2024. szeptember 16. – szeptember 22. – A változás zavart is hozhat

Az Ikrek a héten elrendezhet egy régebbi vitát, a Skorpió elengedhet valakit az életéből. Heti horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felét számodra a jó hírek és a lelkes optimizmus jellemezhetik és ez nem csak a magánélet, hanem a munka terén is éreztetheti a hatását. Ha valamilyen új dologba kezdenél, ne habozz, hiszen ezeknél a napoknál alkalmasabbakat keresve sem találhatnál arra sem. Ha pedig van egy elvarratlan magánéleti szál az életedben, most nyugodtan összeszedheted a bátorságodat és pontot tehetsz annak a végére is.

A hét második fele az álmodozásról és a tervezgetésről szólhat, melynek alapját egy csábító új kapcsolat, vagy egy kiemelkedően kedvező ajánlat képezheti, amely most beindíthatja a fantáziádat. Mielőtt azonban gondolatban már egy másik életet élnél, nyisd ki a szemedet és vedd észre magad körül a valóságot is. Azután pedig állj neki és lépésről lépésre valósítsd meg az álmodat a realitások talaján!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében önbizalmaddal és a benned lakozó harmóniával nagy népszerűséget szerezhetsz magadnak és mindezt különösen akkor tudod jól kamatoztatni, ha a nyilvánosság elé kell állnod valamivel. Ezekben a napokban könnyedén ismerkedhetsz, vagy köthetsz szorosabbra egy már meglévő kapcsolatot és ez érintheti a szerelmi életedet is. Számíthatsz bókokra, ajánlatokra is, melyek közül lehet olyan is, amelyet érdemes óvatosan kezelned.

A hét második felében lehetőséged nyílik arra, hogy egy vitákkal, feszültségekkel teli kapcsolatot megjavíts, vagy legalábbis tompítsd az ezzel kapcsolatos problémákat. A szerelmi életedben viszont egy nem várt fordulat következhet be, aminek a kimenetele hosszú távon mindenképpen jó lesz, de arra is van esély, hogy mindez előbb némi kényelmetlenséget hoz a közeli mindennapjaidba.