Napi horoszkóp 2024. szeptember 4. –  Nincsenek csodák

A Kos ma legyen óvatos, amikor kimondaná az igazságot, a Mérleget valaki meg akarja téveszteni. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Te általában szereted elmondani az igazat mindenkinek és talán néha még kíméletlennek is tűnsz, de legbelül érzed, akkor is ez az egyetlen egyenes út. Ma azonban olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor kénytelen leszel füllenteni valakinek csak azért, hogy ne bántsd meg. Bizonyos határokon belül egy kegyes hazugság még bele kell férjen, így emiatt igazán nem kell rosszul érezned magadat.

Bika – napi horoszkóp

Nagy a szíved és ez csodálatos dolog, de vannak, akik ezzel visszaélnek a környezetedben. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, bíznod kell az ösztöneidben és nem csak az alapján megítélni másokat, amit mutatnak önmagukból. Ha jelez az antennád, lassíts egy kicsit és légy óvatos az illetővel! Ma különösen figyelj!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha elmerülsz a feladataidban, hajlamos vagy arra, hogy semmi másra ne figyelj és néha elfeledkezel még a legalapvetőbb szükségleteidről is. Pedig a szervezetednek szüksége van a helyes táplálkozásra és bizony a rendszeres mozgásra is.  Lehet, hogy ideje lenne egy kicsit felkelni, sétálni és ha teheted egy kellemes étteremben megebédelni. Ne csak abból válassz, amit a hűtődben találsz. Este pedig akár kocoghatnál is egyet, nem lennél egyedül ezzel a környéken, ugye?